vecka 34, 20/8  – 24/8 2018

 Dagens rätt 95:-

Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Sprödbakad spättafilé med skarpsås och kokt alt. stekt potatis

Tisdag

  • Biffstroganoff med ris
  • Ugnsstekt lax med limecreme och kokt färskpotatis

Onsdag

  • Honung- och sojamarinerad karré med gräddsås, rönnbärsgelé och kokt alt. stekt potatis
  • Pastagratäng med fläskfilé, rödlök, tomat, basilika och mozzarella

Torsdag

  •  Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde 
  • Stekt kassler med äppelkompott, svampsås och ris alt. kokt/stekt potatis
  • Kokt torsk med äggsås och kokt alt. stekt potatis

 

Fredag

  • Baconlindad kycklingfilé med portvinsås och potatiskaka
  • Panerad flundra med västkuströra och potatispuré
  • Paltbröd med vitsås och stekt fläsk

Veckans Pasta

Pasta tricolore med ost- och skinksås och färska örter

Veckans sallad

Kycklingsallad med currydressing