Vecka 9, 24/2 -28/2 2020

 Dagens rätt 99:-

Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Fiskgratäng med tomat, purjolök, ost och potatismos

Tisdag

  • Pulled pork med rödlökscoleslaw, BBQ-sås och ris alt. stekt potatis
  • Pocherad torskfilé med hummersås och potatispuré

Onsdag

  • Pannbiff med lök, gräddsås, lingon och kokt alt. stekt potatis
  • Kyckling piccata med tomatvinsås och ris alt. kokt/stekt potatis

Torsdag

  • Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
  • Stekt salt sill med löksås och kokt alt. stekt potatis
  • Klassisk kalops med rödbetor och kokt alt. stekt potatis

Fredag

  • Fläskkotlett med gräddsås, äppelchutney och kokt alt. stekt potatis
  • Panerad rödspätta med skagenröra och kokt alt. stekt potatis
  • Stekt fläsk med löksås och kokt alt. stekt potatis

Veckans Pasta

Pasta pollo med kycklingfilé, curry, rödlök, paprika, parmesan och grädde