vecka 34,  19/8 – 23/8 2019

 Dagens rätt 99:-

Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Risotto med kassler, purjolök, champinjoner och bacon
  • Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt alt. stekt potatis

Tisdag

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Ugnsstekt kycklingfilé med örtsås, svartvinbärsgelé och ris alt. kokt/stekt potatis

Onsdag

  • Stekt fläskkotlett med svampsås, äppelmos och ris alt. kokt/stekt potatis
  • Panerad rödspätta med remoulad och kokt färskpotatis

Torsdag

  •  Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
  • Pannbiff med lök, gräddsås, lingon och kokt alt. stekt potatis
  • Stekt kungsflundra med citroncreme, gröna ärtor och potatispuré

Fredag

  • Helstekt örtkryddad kotlettrad med whiskypepparsås, picklade grönsaker och klyftpotatis
  • Klassisk fiskgratäng med vitvinssås, räkor och potatismos

 

Veckans Pasta

Pasta tortiglioni med fläskytterfilé, champinjoner, marsalavin, parmesan