vecka 50, 9/12 -13/12 2019

(se meny för vecka 51 längre ned på sidan)

 Dagens rätt 99:-

Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Korvstroganoff med ris alt. pasta
  • Panerad flundrafilé med västkuströra och kokt alt. stekt potatis

Tisdag

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Sprödbakad fiskfilé med citronsås, brynta champinjoner och kokt alt. stekt potatis

Onsdag

  • Pannbiff med lök, gräddsås, lingon och kokt alt. stekt potatis
  • Stekt kassler med äppelkompott, svampsås och ris alt. kokt/stekt potatis

Torsdag

  • Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
  •  Klassisk kalops med rödbetor och kokt alt. stekt potatis             
  • Fransk fiskgratäng med vitsås och potatismos

Fredag

  • Chilimarinerad kycklinginnerfilé med djävulssalsa och potatisgratäng
  • Pocherad torskfilé med hummersås, kräftstjärtar och kokt alt. stekt potatis

Veckans Pasta

Spaghetti med köttfärssås och färskriven parmesan

 

vecka 51, 16/12 -20/12 2019

(se meny för vecka 51 längre ned på sidan)

 Dagens rätt 99:-

Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Fylld och gratinerad falukorv med potatismos
  • Panerad flundrafilé med dill- och rödlökscreme och kokt alt. stekt potatis

Tisdag

  • Ugnsstekt dragonkryddad kycklingfilé med gräddsås, inlagd gurka och ris
  • Stekt lunchkorv med stuvade morötter och kokt alt. stekt potatis

Onsdag

  • Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
  • Pocherad dillkryddad sejfile med hummersås och kokt alt, stekt potatis

Torsdag

  • Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
  • Svampgratinerad fiskfilé med vitsås och kokt alt. stekt potatis          
  • Pulled pork med coleslaw, salsa och klyftpotatis

Fredag

  • Helstekt örtkryddad kotlettrad med whiskypepparsås, gelé och potatisgratäng
  • Kokt torsk med äggsås och kokt potatis

Veckans Pasta

Pasta Carbonara med färskriven parmesan