vecka 51, 17/12  – 21/12 2018

 

 Dagens rätt 95:-

Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Fylld gratinerad lunchkorv (chili, creme fraiche, lök) med potatismos
  • Stekt fläsk med löksås och kokt alt. stekt potatis

Tisdag

  •  Stallbacksrestaurangens fiskgryta med ris alt, kokt potatis
  • Chilimarinerad kycklinginnerfilé med mild vitlökscreme och potatisgratäng

Onsdag

  • Stekt njurtapp (slaktarbiff) med lökkompott, marsalasås och potatis
  • Fiskgratäng med hummersås och potatismos 

Torsdag

  • Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde 
  • Panerad rödspätta med remoulad och kokt alt. stekt potatis
  • Köttfärslimpa med gräddsås, lingon, inlagd gurka och kokt alt. stekt potatis

Fredag

  • Pepparfärsbiff med gräddsås, picklade grönsaker och potatismos
  • Sprödbakad kungsflundra med romsås och kokt potatis

Veckans Pasta

Pasta tortiglioni med kycklingfilé, paprika, rödlök och curry

Veckans sallad

Räksallad med rhodeislanddressing