vecka 8, 19/2  – 23/2 2018 

Dagens rätt 89:-
Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Panerad kungsflundra med skagenröra och kokt alt. stekt potatis

Tisdag

  • Pannbiff med lök, gräddsås, lingon och kokt alt. stekt potatis
  • Stekt torskfilé med vitvinssås och kokt alt. stekt potatis

Onsdag

  • Piccata milanese (ostpanerad snitzel) med tomatsås och ris
  • Fiskgratäng med tomat och purjolök, bechamelsås och potatismos

Torsdag

  • Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
  •  Korvstroganoff med ris
  • Helstekt kotlettrad med örtgräddsås och råstekt potatis

Fredag

  • Timjankryddad fläskfilé med cognacsås, picklad rödlök och potatisgratäng
  • Mandelpanerad torskfilé med citronsås och potatismos

Veckans Pasta

Carbonara med färskriven parmesanost

 

Veckans sallad

Räksallad med rhodeislanddressing