vecka 47, 19/11  – 23/11 2018

 

 Dagens rätt 95:-

Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Korvstroganoff med ris

Tisdag

  •  Panerad spättafilé med dill- och rödlökscreme och kokt alt. stekt potatis
  • Stekt fläskkotlett med svampsås, äppelmos och kokt alt. stekt potatis

Onsdag

  • Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, lingon och kokt alt. stekt potatis
  • Ugnsstekt kycklingfilé med dragonsås och potatismos

Torsdag

  • Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde 
  • Wallenbergare med, rårörda lingon, gröna ärtor, skirat smör och potatismos
  • Sprödbakad kungsflundra med remouladsås och kokt alt. stekt potatis

Fredag

  • Honung- och portvinsmarinerad helstekt kotlettrad med kantarellsås och potatisgratäng
  • Stekt torskrygg med brynt pepparrotssmör och potatismos

Veckans Pasta

Spaghetti med köttfärssås och färskriven parmesan

Veckans sallad

Kycklingsallad med currydressing