vecka 3, 14/1 – 18/1 2019

 Dagens rätt 95:-

Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Korvstroganoff med ris
  • Panerad spättafilé med tartarsås och kokt alt. stekt potatis

Tisdag

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  •  Pannbiff med löksky, lingon och kokt alt. stekt potatis

Onsdag

  • Gulaschgryta med ris alt kokt potatis
  • Fiskgratäng med hummersås, räkor och potatismos

Torsdag

  •        Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
  •        Fläskkotlett med svampsås, äppelmos och kokt alt. stekt potatis
  •       Marinerad kycklingfilé med rödvinssås och potatisgratäng

Fredag

  •       Viltfärsbiff med enbärsgräddsås, gelé och potatiskaka
  •      Panerad kungsflundra med västkustsröra och kokt alt. stekt potatis
  •       Paltbröd med stekt fläsk och vitsås 

Veckans Pasta

 Spaghetti med köttfärssås med färskriven parmesan