vecka 8, 18/2 – 22/2 2019

 Dagens rätt 95:-

Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Korvstroganoff med ris
  • Panerad flundrafilé med dansk remoulad och kokt alt. stekt potatis

Tisdag

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Fiskgratäng med hummersås, handskalade räkor och potatismos

Onsdag

  • Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt alt. stekt potatis
  • Stekt strömming med skirat smör och potatismos

Torsdag

  •       Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
  •       Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor
  •       Ugnsstekt kycklingfilé med dragonsås och ris

Fredag

  •      Dillkött med kokt potatis
  •      Panerad spättafilé med skagenröra och kokt alt. stekt potatis

Veckans Pasta

 Pasta spaghetti Carbonara med parmesan