vecka 46, 11/11 -15/11 2019

 Dagens rätt 99:-

Inkl. dryck, salladsbuffé, nybakt bröd/smör och kaffe

Olika extrarätter, salladsalternativ samt vegetariska alternativ erbjuds varje dag

Måndag

  • Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
  • Panerad kungsflundra med remoulad och kokt alt. stekt potatis

Tisdag

  • Rotmos med rimmad oxbringa alt. kokt köttkorv och senapscreme
  • Kyckling piccata (ostpanerad) med tomat-vinsås och ris alt kokt/stekt potatis

Onsdag

  • Kalops med kokt potatis och rödbetor
  • Sprödbakad fiskfilé med citroncreme och kokt alt. stekt potatis

Torsdag

  • Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
  • Stekt falukorv med stuvade makaroner
  • Persiljejärpar med gräddsås, lingon och kokt alt. stekt potatis

Fredag

  • Fläsknoisette med cognacsås, picklade grönsaker och potatisgratäng
  • Klassisk fiskgratäng med vitvinssås, räkor och potatismos

 

Veckans Pasta

Pasta med fläskytterfilé, ädelost, färska örter och parmesan